Ryhmäliikuntatila

Vesileppis Areenan ryhmäliikutatila on varustettu monipuolisella liikuntavarustuksella ja joustolattialla. Ikkunasta avautuu upeat maisemat suoraan Unnukalle. Tila muuttuu tarvittaessa kokoustilaksi tai vaikkapa tilausravintolaksi.

Ilo irti ryhmäliikunnasta!

Rentoa menoa tai tiukkaa tykitystä niin, että hiki lentää. Sopiva tunti löytyy varmasti, millä tyylillä haluatkaan porukassa liikkua. Rempseät ohjaajamme varmistavat asiantuntevasti sopivan tason jokaiselle liikkujalle. Muokkaamme tuntien sisältöjä yritysten ja ryhmien tarpeisiin tilausten yhteydessä.

Meillä on tarjontaa myös eläkeläisryhmille – monipuolisia tunteja, joissa voit haastaa itseäsi tosissasi tai nauttia yhdessä liikkumisesta vähän rennommin. Tunnit voi maksaa kertakäyntinä tai kuukausikortilla.


 

Huom. Laitteet on varattu ensisijaisesti ryhmäliikuntatuntilaisille, jos tiloissa ilmenee ruuhkaa tuntien aikana. 

Lisätietoa:

Ryhmäliikuntatiedustelut: Henna Soininen, henna.soininen@vesileppis.fi, 040 9107082
Pilates-tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062

Ryhmäliikuntatilan varaukset voi tehdä myös keilahallilta info@vesileppisareena.fi tai 0400980026
tai Vesileppiksen myyntipalvelusta sales@vesileppis.fi tai 0400980026.

Syyslomaviikon ryhmäliikunta-aikataulu 14-20.10.2019

Maanantai: 18.00 Kahvakuula

Tiistai: 17.45 Spinning 30',  18.20 Bodypump 30', 19.00 Fasciamethod

Keskiviikko: 18.00 Vatsapakara

Sunnuntai: 17.20 Spinning 30', 18.00 Bodypump

Ryhmäliikuntatarjonta 2.9.–15.12.2019

MAANANTAI
9.00 Kuntosali 45', eläkeläiset
10.15 Vesijumppa 45', eläkeläiset 
12.00 FasciaMethod 45', eläkeläiset, Areenan ryhmäliikuntatila
17.00 Kuntosalistartti, kunnan yksityisvuoro, Areenan kuntosali
17.00 Lavis®, yleinen
18.00 Vesijuoksu/-jumppa, yleinen
18.00 Kahvakuula, yleinen
19.00 Painonpudotuspienryhmä, alkaa 16.9.2019

TIISTAI
9.00 Kuntosali, senioriopettajat
10.00 Vesijumppa, eläkeläiset
17.00 Jooga, yleinen
18.00 Vatsapeppu, yleinen
18.50 HIIT, yleinen

KESKIVIIKKO
12.00 Kuntosali-circuit, eläkeläiset
13.00 Vesijumppa, eläkeläiset
14.00 Lihaskuntojumppa, eläkeläiset, Areenan ryhmäliikuntasali
15.00 Vesijooga, eläkeläiset/yleinen

18:00 bodyPump 45´ yleinen
19.00 FasciaMethod, yleinen

TORSTAI
10.00 Kuntosali, starttiryhmä, liikuntaresepti, hotellin kuntosali
11.00 Miesten jumppa, Areena
13.00 Vesijumppa, eläkeläiset
18.00 Spinning '30, yleinen näyttelytila
18.40 CX-Worx® '30, yleinen

PERJANTAI
9.00 Kehonhuolto, eläkeläiset, Areenan ryhmäliikuntasali
10.15 Vesijumppa 45', eläkeläiset
13.00 Vesijumppa, eläkeläiset

SUNNUNTAI
17:20 Spinning '30, yleinen, näyttelytila
18.00 BodyPump®, yleinen

PILATES
Tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062
Maanantai 10.00–12.00, ryhmäliikuntatila
Tiistai 16–17.30, näyttelytila
Keskiviikko 17.30–19, näyttelytila

EI ELÄKELÄISJUMPPIA VIIKOLLA 42 JA 6.12.

Tuntikuvaukset

Eläkeläisryhmät

Ryhmässä liikkuminen on mukavaa, ja olemme suunnitelleet eläkeläisille monipuolisen tarjonnan, minkä kautta jokainen voi löytää oman ryhmänsä. Vesijumppa, kuntosaliharjoittelu ja venyttely ovat sopivan lempeää mutta silti tehokasta liikuntaa senioreille. Suosittelemme kokeilemaan myös kahvakuulaa, joka vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Liikkeet ovat hyvin monipuolisia ja kuulia löytyy hyvin eri painoisia, joten laji sopii kaikille varovaisista aloittelijoista kokeneille mörssäreille. Asiantuntevat ohjaajamme osaavat neuvoa jokaiselle sopivan liikuntamuodon ja ohjaavat liikkeiden tekemisessä niin että harjoittelu sujuu turvallisesti.

Hiit

Kovatehoinen intervallitreeni, jossa syke on tarkoitus saada  lähelle maximisykettä. Yksi tehokkaimmista tavoista rasvanpolttoon. Tunnilla tehdään aikaa vasten, joten sinun on helppo määrittää oma tasosi. 

Spinning

Sisäpyöräily on tehokas ja turvallinen liikuntamuoto, joka polttaa runsaasti rasvaa ja parantaa hapenottokykyä. Tunnilla paikat jaetaan tulojärjestyksessä, asiakaspaikkoja 14.

Kehonhuolto

Avaamme kehon lihaskireyksiä staattisin ja dynaamisin venytyksin, välillä apuvälinetä käyttäen, kuten putkirullaa, keppiä tai palloa. 

Les Mills BodyPump

BodyPump on tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Välineinä toimivat step-lauta, levytanko ja painot, joita jokainen voi säädellä itselleen sopivasti. Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti vartalon suurimpia lihaksia ja vatsalihaksia, ja lopuksi venytellään harjoitetut lihakset. Liikkeet ovat yksinkertaisia, ja painot voi valita oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille. Ohjaajan kannustus ja energiaa antava musiikki tarjoavat myös mahdollisuuden itsensä haastamiseen lihaskunnon parantamiseksi. 

Les Mills CX-WORX

CX on 30 minuutin intensiivinen keskivartalotreeni. Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden – välineinä vastuskumi- ja levypainot, avulla kiinteytät pääasiallisesti vatsan ja lantion alueen lihaksia. Tunti tarjoaa haastetta sekä aloittelijoille että aktiiviliikkujille. Liikkeiden yksinkertaisuuden ja liikevaihtoehtojen avulla voit harjoitella omalla tasollasi.

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska ja helppo tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloisi varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi, mutta lähdet tunnilta hikisenä.

Kahvakuula

Kuulailu on tehokasta, koko kropan lihaskuntoharjoittelua, jossa syke nousee! Liikkeet ovat monipuolisia, ja kahvakuulan avulla voi harjoittaa kaikkia lihasryhmiä. Tunti sopii kaikille, sillä aloittelijat treenaavat kevyemmillä kuulilla ja kokeneemmille löytyy painavia kuulia aina 16kg asti.

Vesijumppa

Nivelille ystävällien vesijumppa voi myös olla hyvin tehokas liikuntamuoto. Vesi on rauhoittava elementti, jonka vastusta hyödyntämällä keho voimistuu. Vedessä voi liikkua vapaasti ja jumpata itselle sopivalla sykkeellä. Vesijumpan kruunaa rentoutuminen saunan lauteilla.

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen menetelmä. Joogaan kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

Vatsapakara

Tehokasta jumppaa, jonka pääpaino on keskivartalon ja alavartalon lihakset ja niiden muokkaaminen.