Ryhmäliikuntatila

Ryhmäliikunta-aikataulu 11.1.-30.4.2021

Maanantai: 
17.15 Lavis
18.05 Fasciamethod
18.15 Vesijuoksu

Tiistai:
17.30 Spinning 30', näyttelytila
18.10 Bodycombat

Keskiviikko:
17.00 Jooga
18.15 Circuit
19.05 Les mills core 30'

Torstai:
10.00 Kuntosali, hotellin kuntosali
11.15 Vesijumppa 30'
18.00 Spinning 45', näyttelytila

Sunnuntai: 
18.00 Bodypump 

1.5.-30.5.2021 Ryhmäliikunta-aikataulu

Maanantai
17.15 Lavis®
18.05 Fasciamethod®

Tiistai
18.00 Bodycombat®

Keskiviikko 
17.00 Jooga
18.15 Body weight training
19.05 Les mills core 30'®

Torstai
10.00 Ohjattu kuntosaliharjoittelu, Hotellin kuntosali
11.15 Vesijumppa 30'
18.00 Spinning 45'
HUOM! Helatorstaina 13.5. ei ohjattuja tunteja

Vesileppis Areenan ryhmäliikutatila on varustettu monipuolisella liikuntavarustuksella ja joustolattialla. Ikkunasta avautuu upeat maisemat suoraan Unnukalle. Tila muuttuu tarvittaessa kokoustilaksi tai vaikkapa tilausravintolaksi.
-

Ilo irti ryhmäliikunnasta!

Rentoa menoa tai tiukkaa tykitystä niin, että hiki lentää. Sopiva tunti löytyy varmasti, millä tyylillä haluatkaan porukassa liikkua. Rempseät ohjaajamme varmistavat asiantuntevasti sopivan tason jokaiselle liikkujalle. Muokkaamme tuntien sisältöjä yritysten ja ryhmien tarpeisiin tilausten yhteydessä.

Meillä on tarjontaa myös eläkeläisryhmille – monipuolisia tunteja, joissa voit haastaa itseäsi tosissasi tai nauttia yhdessä liikkumisesta vähän rennommin. Tunnit voi maksaa kertakäyntinä tai kuukausikortilla.

Huom. Laitteet on varattu ensisijaisesti ryhmäliikuntatuntilaisille, jos tiloissa ilmenee ruuhkaa tuntien aikana. 

Lisätietoa:

Ryhmäliikuntatiedustelut: Henna Soininen, henna.soininen@vesileppis.fi, 040 9107082
Pilates-tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062

Ryhmäliikuntatilan varaukset voi tehdä myös keilahallilta info@vesileppisareena.fi tai 0400980026
tai Vesileppiksen myyntipalvelusta sales@vesileppis.fi tai 0400980026.

Tuntikuvaukset

Eläkeläisryhmät

Seniori ryhmäliikunnat siirtyvät Sisä-Savon kansalaisopiston hallinnoimaksi ja seniorijumppakortti poistuu käytöstä 31.12.2020. 

Sisä-Savon kansalaisopiston ryhmäliikuntatunnit alkavat syyskuussa, muista ilmoittautua kursseille. Seniorijumppakortti oikeuttaa pääsyn Sisä-savon kansalaisopiston järjestämiin ryhmäliikuntoihin syyskaudeksi 2020. Ilmoittautuminen kirjastolla 17-18.8 klo 10.00-14.00 tai Sisä-Savon kansalaisopistolle. 

Vesijuoksu/vesijumppa

Nivelille ystävällinen ja hyvin tehokas liikuntamuoto. Vesi on rauhoittava elementti, jonka vastusta hyödyntämällä keho voimistuu. Vedessä voi liikkua vapaasti ja jumpata itselle sopivalla sykkeellä. 

Spinning

Sisäpyöräily on tehokas ja turvallinen liikuntamuoto, joka polttaa runsaasti rasvaa ja parantaa hapenottokykyä.Tunnilla paikat jaetaan tulojärjestyksessä, asiakaspaikkoja 15. Tunti pidetään näyttelytilassa, Areenan alakerrassa. 

Body weight training

Monipuolinen kehonpainotreeni, joka kehittää toiminnallista voimaa, sykettä sekä liikkuvuutta. Tunnilla tulet kasvattamaan voimatasoja sekä poltat rasvaa tehokkaasti.
Tunti pidetään sään salliessa myös ulkona.

Les Mills Core

CORE on tieteellisesti todistettu treeni, joka parantaa keskivartalon voimaa, tasapainoa, kehonhallintaa sekä tukilihasten kestävyyttä, mukaan lukien vatsalihakset, pakarat ja selän lihakset.
Tunnilla käytetään LES MILLS SMARTBAND vastuskuminauhaa, levypainoja sekä oman kehon painoa.

Les Mills BodyCombat

Bodycombat on voimaa ja energiaa huokuva tunti, jonka liikkeiden aikana tekniikat perustuvat erilaisiin itsepuolustuslajeihin, kuten karateen,taekwondoon,capoeiraan ja nyrkkeilyyn. Tunnilla tehdään vaihtelevia lyönti-ja potkusarjoja vauhdikkaan musiikin tahtiin. 

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska ja helppo tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloisi varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi, mutta lähdet tunnilta hikisenä.

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen menetelmä. Joogaan kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

Kevyesti liikkeelle

Sopii täydellisesti liikkumista aloitteleville ja toimintakyvyltään heikentyneille henkilöille. Tunnilla tehdään toimintakykyä parantavia liikkeitä seisten ja istuen. 

Kuntosali

Kuntosali laitteilla tehtävää kokonaisvaltaista koko kehon lihasvoima-sekä tasapainoharjoittelua. Tunnilla opit turvalliset ja oikea oppiset tekniikat.  

Circuit

Kiertoharjoittelua aikaa vasten, jossa yhdistyy aerobinen sekä lihaskuntoharjoittelu. Tunti pidetään ryhmäliikuntatilassa erilaisia välineitä hyödyntäen. 

Les mills core

Tieteellisesti todistettu treeni, joka parantaa keskivartalolihasten voimaa ja toimintakykyä. 30 minuutin treeni, joka on saanut vaikkuitteita huippu-urheilijoiden käyttämistä harjoittelun perusteista. 
Les mills core parantaa voimaa, tasapainoa,sekä tukilihasten kestävyyttä, mukaanlukien vatsalihakset, pakarat ja selän lihakset. Tunnilla käytetään les mills smartband vastusnauhaa, levypainoja ja oman kehon painoa.