Ryhmäliikuntatila

6.9.-19.12.2021 Ryhmäliikunta-aikataulu

Maanantai
18.00 Bodycombat®, ryhmäliikuntatila
18.00 Vesijuoksu/jumppa

Tiistai
10.00 Ohjattu kuntosaliharjoittelu, Hotellin kuntosali
11.15 Vesijumppa 30'
17.30 Lavis®, ryhmäliikuntatila
18.20 Fasciamethod®, ryhmäliikuntatila

Keskiviikko
17.00 Jooga®, ryhmäliikuntatila
18.00 Bodypump®, ryhmäliikuntatila

Torstai
17.00 Crosstraining,juoksusuoa
17.15 Spinning 45' , näyttelytila
18.10 Les Mills core®, ryhmäliikuntatila

Sunnuntai
18.00 Bodypump®, ryhmäliikuntatila

18.10-24.10. Syyslomaviikon poikkeusaikataulu

Maanantai:
18.00 Bodycombat®, ryhmäliikuntatila

Tiistai:
17.30 Bodypump®, ryhmäliikuntatila
18.30 Fasciamethod®, ryhmäliikuntatila

Keskiviikko:
17.00 Jooga® näyttelytila
18.00 Spinning 60' näyttelytila

Vesileppis Areenan ryhmäliikutatila on varustettu monipuolisella liikuntavarustuksella ja joustolattialla. Ikkunasta avautuu upeat maisemat suoraan Unnukalle. Tila muuttuu tarvittaessa kokoustilaksi tai vaikkapa tilausravintolaksi.
-

Ilo irti ryhmäliikunnasta!

Rentoa menoa tai tiukkaa tykitystä niin, että hiki lentää. Sopiva tunti löytyy varmasti, millä tyylillä haluatkaan porukassa liikkua. Rempseät ohjaajamme varmistavat asiantuntevasti sopivan tason jokaiselle liikkujalle. Muokkaamme tuntien sisältöjä yritysten ja ryhmien tarpeisiin tilausten yhteydessä.

Meillä on tarjontaa myös eläkeläisryhmille – monipuolisia tunteja, joissa voit haastaa itseäsi tosissasi tai nauttia yhdessä liikkumisesta vähän rennommin. Tunnit voi maksaa kertakäyntinä tai kuukausikortilla.

Huom. Laitteet on varattu ensisijaisesti ryhmäliikuntatuntilaisille, jos tiloissa ilmenee ruuhkaa tuntien aikana. 

Lisätietoa:

Ryhmäliikuntatiedustelut: Henna Soininen, henna.soininen@vesileppis.fi, 040 9107082
Pilates-tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062

Ryhmäliikuntatilan varaukset voi tehdä myös keilahallilta info@vesileppisareena.fi tai 0400980026
tai Vesileppiksen myyntipalvelusta sales@vesileppis.fi tai 0400980026.

Tuntikuvaukset

Eläkeläisryhmät

Seniori ryhmäliikunnat siirtyvät Sisä-Savon kansalaisopiston hallinnoimaksi ja seniorijumppakortti poistuu käytöstä 31.12.2020. 

Sisä-Savon kansalaisopiston ryhmäliikuntatunnit alkavat syyskuussa, muista ilmoittautua kursseille. Seniorijumppakortti oikeuttaa pääsyn Sisä-savon kansalaisopiston järjestämiin ryhmäliikuntoihin syyskaudeksi 2020. Ilmoittautuminen Sisä-Savon kansalaisopistolle. 

Vesijuoksu/vesijumppa

Nivelille ystävällinen ja hyvin tehokas liikuntamuoto. Vesi on rauhoittava elementti, jonka vastusta hyödyntämällä keho voimistuu. Vedessä voi liikkua vapaasti ja jumpata itselle sopivalla sykkeellä. 

Spinning

Sisäpyöräily on tehokas ja turvallinen liikuntamuoto, joka polttaa runsaasti rasvaa ja parantaa hapenottokykyä.Tunnilla paikat jaetaan tulojärjestyksessä, asiakaspaikkoja 15. Tunti pidetään näyttelytilassa, Areenan alakerrassa. 

Body weight training

Monipuolinen kehonpainotreeni, joka kehittää toiminnallista voimaa, sykettä sekä liikkuvuutta. Tunnilla tulet kasvattamaan voimatasoja sekä poltat rasvaa tehokkaasti.
Tunti pidetään sään salliessa myös ulkona.

Les Mills BodyCombat

Bodycombat on voimaa ja energiaa huokuva tunti, jonka liikkeiden aikana tekniikat perustuvat erilaisiin itsepuolustuslajeihin, kuten karateen,taekwondoon,capoeiraan ja nyrkkeilyyn. Tunnilla tehdään vaihtelevia lyönti-ja potkusarjoja vauhdikkaan musiikin tahtiin. 

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska ja helppo tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloisi varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi, mutta lähdet tunnilta hikisenä.

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen menetelmä. Joogaan kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

Kuntosali

Kuntosali laitteilla tehtävää kokonaisvaltaista koko kehon lihasvoima-sekä tasapainoharjoittelua. Tunnilla opit turvalliset ja oikea oppiset tekniikat.  

Les mills core

Tieteellisesti todistettu treeni, joka parantaa keskivartalolihasten voimaa ja toimintakykyä. 30 minuutin treeni, joka on saanut vaikkuitteita huippu-urheilijoiden käyttämistä harjoittelun perusteista. 
Les mills core parantaa voimaa, tasapainoa,sekä tukilihasten kestävyyttä, mukaanlukien vatsalihakset, pakarat ja selän lihakset. Tunnilla käytetään les mills smartband vastusnauhaa, levypainoja ja oman kehon painoa. 

Les Mills Bodypump

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Välineinä toimivat step-lauta, levytanko ja painot, joita jokainen voi säädellä itselleen sopivaksi. Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti vartalon suurimpia lihaksia ja vatsalihaksia sekä lopuksi venytellään harjoitetut lihakset. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja painot voi valita oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille.

PORRASTREENI + CORE

Porrastreeni + core= Keskivartaloa vahvistavia liikkeitä tasanteella sekä porrasjuoksua/kävelyä eri tavoin. Tiesithän että porrastreenistä on hyötyä juoksukunnollesi ja hapenottokyvyllesi, se myös polttaa kaloreita tehokkaasti. Rappusten käveleminen/ juokseminen voi polttaa jopa 452-670 kilokaloria tunnissa. Se on yksi tehokkaimmista liikuntamuodoista kalorinkulutukseen. 

Crosstraining

On kiertoharjoittelua, jossa tehdään erilaisia liikkeitä eri välineitä käyttäen intervalliharjoittelun tyyliin. Se on kova treeni jossa haastetaan kestävyyskuntoa ja voimaa. Säännöllisellä harjoittelulla tulet saavuttamaan itsellesi monipuolisen suoristuskyvyn.