Liikuntaresepti

Liikuntapalvelut tarjoaa liikuntaneuvontaa  liikuntareseptin kautta. Liikuntaresepti voidaan kirjoittaa vähän liikkuville terveyskeskuksen asiakkaille.

Liikuntaresepti oikeuttaa 5 ilmaiseen käyntiin ohjatuissa liikuntaryhmissä . Lisäksi tarjoamme maksullisia personal trainer palveluja.

Lliikuntaresepti-ryhmät :

Tiistai klo 16-17 Kuntosalistartti- Ohjattu kuntosaliharjoittelu hotellin kuntosalilla vasta-alkajille ja liikunta-reseptiläisille. Kuntosalilla pääset helposti alkuun lihaskunnon parantamisessa. Harjoittelun tempo on rauhallista ja keskittyy oikean tekniikan opetteluun.

Tiistai klo 11.15 Vesijumppa 30 min- Vesiliikunta sopii kaiken kuntoisille. Veden vastus tekee treenistä tehokasta, mutta samalla se on ystävällistä nivelille.

Toinen vesijuoksu/vesijumppa ryhmä maanantaisin klo 18.15 45 min

Soveltavan liikunnan pienryhmä SYKSY 2022

Tasapainoryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka kuntoudut vammasta tai sinulla on sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan.

Ryhmässä edetään ryhmän tason mukaisesti, harjoitetaan monipuolisesti tasapainoa ja liikehallintaa sekä kehitetään tuki- ja alavartalon lihaksia monipuolisesti erilaisia apuvälineitä käyttäen. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti Katja Sahlberg

Ryhmän koko: 8 hlö 

Hinta: 35€/kk

ilmoittaudu: katja@vesileppis.fi

Lisätiedot: henna.kiminki@vesileppis.fi /044 493 9599