Vakiovuorohaku 2020-2021

Vakiovuorohaku on käynnistynyt

Vakiovuorohaku sisäliikuntapaikkoihin kaudelle 2020-2021 on käynnistynyt. 

Haettavat paikat ja tilat: Vesileppis Areenan liikuntatilat, Jäähalli, Ammattikoulun sali, Oravikosken koulun sali, Kivelän koulun sali, Timolan koulun sali ja Lukion liikuntasali. 

Vakiovuorokausi on jäähallissa sekä Vesileppis Areenalla syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Koulujen saleissa koulun lukuvuoden mukaan. 

Hakuaika 30.3.2020- 18.4.2020  vakiovuoroista ilmoitetaan käyttäjille viimeistään toukokuun alussa. 

Vuorojen jakoperiaatteet: lapsien liikuntaryhmät ovat etusijalla ns. primetime aikoihin ja paikallisten urheiluseurojen vuorot ovat etusijalla vuoroja jaettaessa. Käyttäjien toiveet vuorojen ajoista ja päivistä otetaan huomioon mutta emme voi taata vuoroja toiveiden mukaan. 

Hakemukset tulee toimittaa joko nettilomakkeella TÄSTÄ tai sähköpostilla osoitteeseen info@vesileppisareena.fi , hakemukset tulee toimittaa viimeistään 18.4.2020 mennessä. 

Vesileppis Areenan sähköpostia ei lueta aktiivisesti kun henkilökuntaa ei paikalla ole, mutta lisätietoja voi kysyä: anssi.kokko@vesileppis.fi tai 0447866873

Vesileppis liikuntapalvelut


Ota pallo haltuun

Täysimittainen nurmikenttä tarjoaa mahdollisuuden kaikentyyppisille pallopeleille

Pyörällä pääsee pitkälle

Vesileppis tarjoaa lähiympäristöineen ainutlaatuiset harjoitusolosuhteet niin kuntopyöräilijöille, junioreille, aktiiviharrastajille kuin huippu-urheilijoillekin.