Monipuolista sporttipalvelua

Järjestä treenileirejä tai vaikka rentouttavampaa yhdessäoloa seura- tai yritysporukalla

Aktiivisena superkeskuksena Vesileppikset yritys- ja kokouspalvelut saavat aivan uuden merkityksen. Puhallamme aktiivista energiaamme kokouspäiviin, työterveyshuoltoon ja tuhansien henkien yritystapahtumiin. Hyödyntämällä yrityspalveluitamme pystymme luomaan uutta nostetta ja motivaatiota etenkin silloin kuin arkinen aherrus alkaa puuduttaa. Olemme erikoistuneet tiimien sekä ryhmien kehon ja mielen aktivointiin, jotta saamme kaivattua yrityksiin lisäenergiaa sisäisen motivaation kautta. Yhdistämme työn ja aktivoinnin uudella tasolla, koska meillä on parhaat olosuhteet ja palvelut yhdellä tontilla.

Palvelutiimi ja 100 eri aktiviteettia käytössäsi

Vesileppiksessä sinua palvelee yksilöity tiimi, joka huoltaa teidät alusta loppuun asti. Laadimme teille sopivan kokonaisuuden tavoitteidenne mukaan. Kertakäynti, tavoitteelliset ohjelmat tai kattavammat vuositason sopimukset voivat sisältää kokous ja koulutuspalveluita, työhyvinvointitoimintaa, yritystapahtumia, viihdetilaisuuksia, tapahtumatuotantoa ja työterveyspalveluita. Kaikki kokonaisuuksiin voimme yhdistää myös majoitusta ja tavoitteiden mukaisia palveluita aktivointiin tai rentoutumisen. Kokoustiloja on monipuolisesti ja aktivointimuotoja vuoden ympäri.

Tapahtumatuotantoa yrityksille

Vesileppis on täydellinen paikka yritystapahtumiin. Laajat ulkotilat, ravintolat, majoitus ja aktiviteetit, kuten kylpylä, keilaus ja iltajuhlat, löytyvät samalta tontilta palvelutiimimme kera. Voimme organisoida kanssanne juhlat, palkitsemistapahtumat, lanseeraukset, messut ja myyntitapahtumat kädenkäänteessä. Alle 250 hengen tilaisuudet voidaan järjestää sisätiloissa ja ulkokokentillemme mahtuu peräti 3 000 ihmisen tapahtumat. Meiltä saat tuotanto- ja suunnitteluapua sekä lisäkäsiä toteutuksen ja cateringin hoitoon. Hoidamme tarjoilun lisäksi teltat, kalusteet, tapahtumatekniikan ja esiintyjät. Meiltä saat aina yksilöllistä palvelua ja onnistuneen, huolella suunnitellun kokonaisuuden.

Kysy lisätietoa:

MYYNTIPALVELU/VASTAANOTTO
P.+358 29 170 0170
myynti@vesileppis.fi

JYRI SOININEN
Myynti-ja avainasiakaspäällikkö
+358 29 170 0177
+358 44 786 6875
jyri.soininen@vesileppis.fi

VESILEPPIS AREENA
info@vesileppisareena.fi
puh. 0400 980 026
 


Ota pallo haltuun

Täysimittainen nurmikenttä tarjoaa mahdollisuuden kaikentyyppisille pallopeleille