Elämyksiä ja hauskoja kokemuksia

Elämysliikunta piristää tylsempiäkin lomapäiviä, kokouksia tai tapahtumapäivää.

Elämysliikunta

Vesileppiksestä löytyy monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet. Elämystuotteiden parissa pääsee kisailemaan ja viettämään hauskaa yhdessä. Tiimihengen nostatus onnistuu varmasti! 

Voimme suunnitella ja räätälöidä isompien ryhmien kanssa päivän aktiviteetit eri pisteille. Jokaiselle löytyy varmasti mielekästä ja sopivan tasoista tekemistä. 

Vesileppiksestä löytyy saman katon alta lukematon määrä kokemuksia, joita ei joka paikassa ole tarjolla. Meillä voit kokeilla muun muassa seinäkiipeilyä, sumopainia, jousiammuntaa sekä ilmakivääriammuntaa perinteisten keilauksen ja biljardin lisäksi.

Seikkailupuisto Leppis

Supersuosittu kiipeilypuisto on täällä! Seikkailureitiltä löydät eritasoisia kiipeilytehtäviä ja huimia laskuja puiden latvoista. Kukin kiipeilijä saa alkuun opastuksen, minkä ansiosta liikkumaan pääsee turvallisesti. Haasta ja ylitä itsesi yläilmoissa!
Lisätietoa Seikkailupuisto Leppiksen sivuilta.
 

Viihdesaluuna

Viihdekeskus on sisustettu viihtyisäksi, ja se toimii erittäin hyvin ryhmille aktiiviseksi ajanviettopaikaksi. Golf-, ralli- ja jalkapallosimulaattorit tarjoavat hauskoja ja realistisia pelikokemuksia. 

Sumopainia ja seinäkiipeilyä

Sumopaini ja seinäkiipeily ovat leirien ja ryhmien suosituimpia aktiviteetteja. Vesileppiksen seitsemän metrin korkeuteen nouseva kiipeilyseinä houkuttelee kiipeilemään turvallisesti valjaissa, vaikkei olisikaan hurjapää. Sumopainipukuihin ujuttautuminen irroittaa nauruhermot jokaiselta, ja painiminen massiviisessa puvussa tuo kehon liikkumiseen aivan uusia ulottuvuuksia.

Jousi- ja ilmakivääriammuntaa

Jousipyssyllä ja kiväärillä ampuminen vaatii keskittymiskykyä ja tarkkuutta. Kannattaa testata, kuinka paljon käsi tärisee jousipyssyä tai ilmakivääriä pidellessä. Tarkkusammunta on mainio laji hieman rauhallisemmasta toiminnasta pitäville ryhmille.

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu
sales@vesileppis.fi
+358 29 170 0170

Ota yhteyttä!

info@vesileppisareena.fi
Puh. 0400 980 026 


Ota pallo haltuun

Täysimittainen nurmikenttä tarjoaa mahdollisuuden kaikentyyppisille pallopeleille